Vårt hem

Mycket kan man säga om stället vi bor på men bra tillhör inte ett av de orden. I Afrika är det inte viktigt att allt fungerar enbart att det ser bra ut. Det problem jag själv upplevt är
•läckande tak efter regn i SAMTLIGA 5 rum jag bott i. Rummet jag nu associerar som mitt hem läcker från 3 ställen. För att lösa problemet fick jag en matta att lägga under så det inte skulle droppa på golvet.... Problem solved African style!  Taket trillade faktiskt in i mitt och Annas gamla rum. En sorts gipsskivepelare hade blivit dränkt i vatten och föll rakt ner i soffan hos två svenskor. De hade som tur gått till sängs några minuter tidigare den dagen. Annars hade det gått åt motsatt håll från att vara vid liv. 
•trycket i duschen är så dåligt att man knappt känner att det droppar på en. Det kan ju lika gärna vara från taket 😂
•allt går sönder, från toaletter till kylskåp. Allt i badrummet är skruvat direkt in i kaklet utan plugg eller silikon. Jag kan inte mycket om snickeri men att dra en skruv rakt in i kakel som ligger utanpå betong är inte helt rätt. 
• den mat du lämnar i köket snos eller äts upp. Du kan inte ens lämna ett paket smör för nästa dag så har någon dragit sig en tugga. 
•dörrarna knirkar och knakar värre än en luckan till vinden i ett hus från 1700talet SOM även är med i en skräckfilm. 
•duschdraperiet/glasburen man duschar i har glasdörrar som inte går att stänga. Inte i ETT av rummen fungerar de. Så när dom byggde huset sa dom "ge mig 35 glasburar, oh se till att dom inte fyller någon funktion what so ever. Och just det, se till att placera dem såpass skevt att vattnet inte rinner ner i avloppet utan hålet i andra hörnet som jag gjort med en skruvmejsel och våld"
•elen försvinner när det regnar riktigt hårt. Vilket betyder att du är fast på den våning du råkar vara på för trapporna är byggda utan fönster och även på så sätt att alla trappsteg är olika höjd vilket e sjukt jobbigt att gå på när det är becksvart. Vill man inte dö i ett trapphus stannar man på rummet. 
•senaste Ham suites problematiken var detta. Se nedan 

så hälften av rummen saknar nu vatten för tydligen stal de vatten!!

Och det jag ogillar mest

INGEN BEEEECOOOON 😂

"If you wanna go fast, go alone.
If you wanna go far, go togeather"

Hänk ze Tänkz 
#1 - - Anonym:

Nu börjar du låta lite gnällig hankypanky ;)

#2 - - Pappa:

Vad du gnäller...........

Svar: Så går det när man är hungrig och sur :)
Henrik "Hank The Tank" Hägg